Dikning Eskilstuna

Björnes Gräv & Maskin – dikning Eskilstuna

Med fokus
på noggrannhet

Björnes Gräv & Maskin är ditt självklara valet för dig i Eskilstuna som behöver hjälp med dikning. Vi förstår att noggrannhet är nyckeln till kvalitet i vårt arbete. Oavsett om vi utför grävarbeten, tomtplanering eller andra markarbeten, strävar vi alltid efter att arbeta med största noggrannhet för att uppfylla våra kunders förväntningar och behov. Vi är stolta över vårt rykte för att leverera pålitliga och professionella lösningar till våra kunder. Läs mer om oss här.

Dikning Eskilstuna

Vilka vi är

Med över 10 år i branschen har vi byggt upp en djupgående kunskap och expertis inom markarbeten. Vår erfarna personal har hanterat en mängd olika projekt, vi står redo att ta oss an utmaningen oavsett storlek eller komplexitet.

Vi är aktiva i Sörmland och Mälardalen.

Vad vi gör

Tack vare omfattande kunskaper kan vi erbjuda ett brett tjänsteutbud. Här kan du få hjälp med allt från mindre stensättningar till större grundarbeten. Vi förstår vikten av att erbjuda våra kunder enkla och smidiga lösningar.

Hos oss är ditt projekt i trygga händer.

VÅRA TJÄNSTER

Markarbeten

Vi är experter på markarbeten och kan hjälpa dig med bland annat poolgrävning, dikning och mycket mer. Inom företaget finns maskiner som förenklar samtliga markarbeten, vi kan leverera en smidig och kvalitativ lösning för dina behov.

Grundarbeten

Grundarbeten är av central betydelse för att bygga starka och hållbara strukturer. Här finns kompetens inom grundarbeten och vi har erfarenhet av allt från husgrunder till grävning och schaktning. Vårt mål är att lägga en stabil grund för resterande arbete.

Vatten & avlopp

Vatten- och avloppssystem är livsviktiga för alla fastigheter. Vi erbjuder expertis inom området, vi kan hjälpa till med bland annat installation och underhåll av enskilt avlopp. Våra lösningar säkerställer att du har tillgång till rent vatten och effektiv avloppsrening, vilket är avgörande för hälsa och miljö.

Dränering

Dräneringssystem är nödvändiga för att skydda din fastighet mot fukt och översvämningar. Här hos oss kan du få hjälp att utforma och installera effektiva dräneringslösningar som håller din fastighet torr och trygg.

Mur & stensättning

Med vår hjälp inom stensättning och murarbete kan du smidigt förbättra din utomhusmiljö. Oavsett om du vill bygga en mur för att rama in din tomt eller skapa en stilren och stabil garageuppfart har vi hjälpen som behövs.

Tomtplanering

Att planera din tomt är en viktig del av fastighetsdesignen. Vi erbjuder tomtplanering som inte bara är praktiska utan också förbättrar funktionaliteten och skönheten i din utomhusmiljö.

Björnes Gräv & Maskin

ÖSTRA STORGATAN 7 C, 633 42 Eskilstuna
070-048 84 00
Dikning Eskilstuna